Deze prachtige B&B tussen Beuk en Beek ligt in Esbeek. Het is een vrijstaand, sfeervol vakantiehuis voor 2 personen op Landgoed de Utrecht. Daarom noemen de eigenaren het een House and Breakfast.

De naam “tussen Beuk en Beek” is zo gekozen omdat het huis tussen de oude Beukenlaan en de Hoogeindse beek is gelegen. Ook is het een verwijzing naar de nabijgelegen dorpen Esbeek en Hilvarenbeek.

B&B tussen beuk en beek

Het vakantiehuis is heel ruimtelijk en heeft veel lichtinval door de grote glazen pui. Bij helder weer kun je vanuit je bed naar de sterrenhemel kijken en omdat er geen lichtvervuiling is, zie je pas hoe licht het in de nacht is. 

Hou je van een ochtendwandeling? Dan is dit de perfecte plek om de natuur in te wandelen, vogeltjes die fluiten, de zon die opkomt, heerlijk is dat.

Er is een volledige keuken aanwezig en een moderne badkamer. Ben je graag op jezelf? Dan hoef je de deur niet meer uit en kun je in alle rust en privacy genieten van je verblijf. In de ochtend wordt het ontbijt netjes verzorgd en er is een openhaard aanwezig. Deze hadden wij bij het ontbijt aangemaakt voor wat warmte en om een knusse sfeer te creëren. 

Wanneer je van muziek houdt kun je je hart ophalen aan de ruime cd collectie die aanwezig is in het muziekhoekje. Iets wat je niet vaak meer tegenkomt, dat maakt het extra leuk om weer eens een cd’tje af te spelen. 

Met mooi weer zet je de tuindeuren open, je ligbed dichterbij, een muziekje aan en je kunt heerlijk ontspannen. Ga je graag wandelen, fietsen of mountainbiken? Dan zijn er diverse routes te starten vanaf het vakantiehuis.

Plaats: Esbeek (Noord-Brabant)
Parkeermogelijkheid: Bij de B&B
Seizoen wanneer wij zijn geweest: Lente
Maand dat wij zijn geweest:
April

Sfeerimpressie

Waar kun je boeken?

Waar kun je deze locatie vinden?