Bij B&B Erve de Bongerd werden we heel gastvrij ontvangen. Wanneer je er aan komt rijden kun je parkeren op een parkeerplaats wat voor de hele grote tuin ligt. Het B&B is gelegen in het landelijk gebied tussen de dorpen Laren, Almen en Harfsen.

Het huis is duurzaam en vrijstaand gebouwd met een prachtig uitzicht op de kikkerpoel en weilanden. Erg sfeervol zo ’s avonds. Deze B&B is zeer geschikt voor natuur liefhebbers en rustzoekers.

B&B Erve de Bongerd - Laren - GLD

B&B Erve de Bongerd is gelegen in het landelijk gebied tussen de dorpen Laren, Almen en Harfsen. Er zijn veel mooie wandelgebieden in de omgeving, maar de omgeving is ook geschikt om te fietsen, mountainbiken of een bezoek te brengen aan de authentieke dorpen en steden (Gorssel, Lochem, Zutphen, Deventer). Erve de Bongerd ligt vlakbij de Pieterpad route.

Erve de Bongerd is van alle gemakken voorzien o.a een ruime badkamer met bad, er lagen zelfs bad bruisballen van HappySoaps (goede keus!), een gezellige zithoek met een hout gestookte kachel. Onder de veranda stond er een mand vol hout klaar die we mochten gebruiken. Er is een ingerichte keuken voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. Slapen kan in de bedstee of op de vide. Wij hadden voor de bedstee gekozen. Lekker knus!

Op de veranda kan je genieten van het prachtige uitzicht op de landerijen en de ochtendzon die opkomt. Het ontbijt werd geserveerd met alleen streekproducten en verse sap uit eigen boomgaard. Het was allemaal erg lekker.

Wij zijn lekker wezen wandelen op de Gorsselse heide en we zijn naar boswachterij Ruurlo gereden om te wandelen. Zeker in de herfst zijn er in de natuur weer mooie dingen te zien.

Plaats: Laren (Gelderland) – Achterhoek
Parkeermogelijkheid: Op de parkeerplaats aan de tuin van het B&B.
Seizoen wanneer wij zijn geweest: Herfst
Maand dat wij zijn geweest:
Oktober

Sfeerimpressie

Waar kun je boeken?

Waar kun je deze locatie vinden?